شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثلات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش تلاش دیپلماتیک مصر با ایران، آمریکا و عمان با محوریت مذاکرات غیرمستقیم حبس یک سرباز صهیونیست به دلیل مخالفت با شرکت در عملیات کرانه باختری معاون اول رئیس جمهور رفع تنش آبی را از اولویت‌های مهم دولت دانست «پزشکیان» و «اژه‌ای» در همایش دیپلماسی مقاومت سخنرانی می‌کنند قوانین مهاجرتی انگلیس سخت‌تر شد از هدیه ۴۰۰ میلیون دلاری قطر به ترامپ چه می‌دانید؟ جان مرشایمر خطاب به ترامپ: درگیری با ایران حماقت است قهرمان خلیج‌فارس | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی سپاه به‌مناسبت سالروز شهادت سردار «محمد ناظری» هشدار عراقچی درباره پیامد‌های هرگونه سوء‌استفاده از اسنپ‌بک وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴ هزار و ۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی: غنی‌سازی حتماً باید ادامه پیدا کند | در موضوعات اختلافی به هم خیلی نزدیک شدیم+ فیلم روایت مقام آمریکایی از دور چهارم مذاکرات با ایران ۲۵ فلسطینی طی ساعات گذشته در غزه به شهادت رسیدند (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله تروریستی در منطقه «سیرکان» شهرستان سراوان| ۵نفر به شهادت رسیدند (۲۰ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۹۳۷۶
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۶
حمله تروریستی در منطقه «سیرکان» شهرستان سراوان| ۵نفر به شهادت رسیدند (۲۰ آبان ۱۴۰۳)
در پی حمله تروریستی در منطقه «سیرکان» از توابع شهرستان سراوان در جنوب استان سیستان و بلوچستان تعدادی نیروی بسیجی بومی بلوچ به شهادت رسیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، روابط عمومی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز اعلام کرد؛ ساعاتی پیش در پی وقوع حادثه تروریستی در منطقه عمومی سیرکان شهرستان سراوان پنج نفر از بسیجیان بومی بلوچ به شهادت رسیدند.

پس از وقوع این حادثه یگان‌های مستقر در منطقه به سرعت به منطقه اعزام شده و هم اکنون تعقیب اشرار توسط رزمندگان اسلام ادامه دارد.

اسامی شهدای حمله تروریستی در منطقه سیرکان:

«عبدالرحمن بلوچزهی»
«شه‌بخش بلوچزهی»
«عبدالله بلوچزهی»
«واحد بلوچزهی»
«بشیر سپاهی»

در پی وقوع این حمله تروریستی، یگان‌های مستقر در منطقه برای تعقیب اشرار تروریست اعزام شدند.

اخبار تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->